Onderdelen

Eindelijk is er een website waar meer dan 14000 kampeerartikelen besteld kunnen worden. Alle denkbare onderdelen voor uw caravan of camper zijn daar te vinden.Voor luifels, tenten, kachels, fietsenrekken en de onderdelen daarvan!

Staat uw artikel er niet tussen? Maak dan een foto van uw onderdeel en mail deze naar ons. Wij gaan dan op zoek of we dat onderdeel voor u kunnen vinden.

“We wilden over 2 weken op vakantie. Maar toen bleek dat de toiletvloeistof op was en ik wilde graag als reserve nog een extra waterpomp meenemen. En mijn vrouw vond die schoenenkast die ze op de website zag zo mooi en handig. Met een paar muisklikken en een mailtje naar Mark had ik alles in korte tijd besteld. Toen ik 2 weken later mijn caravan bij Caravancentrum Venhuizen kwam ophalen lagen daar mijn bestellingen klaar. Dat was nog eens handig!”

                                                                                              Klik hier voor de directe link naar de website van Gimeg.

Wilt u een artikel(en) bestellen? Mail het artikelnummer(s) naar ons toe en wij gaan het voor u bestellen. Van ons krijgt u daarna zo snel mogelijk bericht of uw bestelling voorradig is en wanneer het bij ons binnen zal komen. Iedere vrijdag worden de bestelde artikelen bij ons bezorgd. Een bestelling die in de week voor donderdagochtend 08.00 uur is gedaan zal dan op vrijdag worden bij ons worden afgeleverd.

Hebt u even geen tijd om het bestelde artikel bij ons te komen halen kunnen wij het ook bij u thuis laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen €. 12,50.

Wij zijn met name gespecialiseerd in:
Maar ook voor andere merken kan je prima bij ons terecht o.a.